Landsem på laget

Fra 1. februar 2019 har Kristin Landsem og Leiv Eiriksson rådgiving og analyse (LERA) inngått samarbeidsavtale om kapasitet og kompetanseutveksling.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et større fagmiljø i det daglige, sier Kristin Landsem, som driver firmaet Ditt Gründergeni. Jeg har de siste årene drevet virksomheten fra hjemmekontor på Snåsa.

- Dette er litt som å komme faglig «heim». Ikke bare har vi mye felles faglig og bedriftsmessig, men flere av oss har også arbeidet i lag tidligere.

Gjensidig supplement

- Landsem er businessmentor og driver blant annet veiledning og coaching av gründere via digitale kanaler, sier daglig leder Joar Nyborg, LERA. Hun utfyller våre tjenester perfekt gjennom sin farlige profil.

Leiv Eiriksson rådgiving og analyse har «Min veileder» som vår digitale nasjonale plattform, i tillegg til førstelinjetjeneste for Trondheim kommune når det gjelder å betjene etablerere. I tillegg gjennomfører vi etablererkurs for tredje året på rad, for Sogn og Fjordane fylkeskommune.

Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square