Økonomikompetansen «on demand»


Bjørn Bratt er utleid som økonomisjef til Båt og motorservice AS i Rørvik. Engasjementet innebærer rutinemessige gjennomganger og assistanse ved påkomne behov.

- Det er trygt å ha en ekspert til å «revidere» det løpende arbeidet, og gi råd når det gjelder å håndtere det som ikke rutinepreget, sier Tor Erik Lysø i Båt og motorservice A/S.

Det startet med en brann

Bjørn Bratt har vært engasjert som rådgiver for Båt- og motorservice AS siden 2014. Det startet med å hjelpe til under gjenoppbyggingen av anlegget etter brannen i 2014. Hele anlegget ble gjenoppbygget.

Allsidig

- Engasjementets innhold variere ut fra det konkrete behov, sier Bjørn Bratt. Jeg har både bistått med administrasjon og drift (organisering, strategi, regnskap, likviditet budsjett etc.) samt bistått med prosjektstyring og styrearbeid.

Tilkallingsmuligheter er supert

- For oss er dette en meget god måte å ha skaffe oss den ekspertkompetansen vi trenger, sier Lysø. Vi trenger ikke en siviløkonom/revisor i det daglige, og for oss er det en billig løsning å ha tilkallingsmuligheter ved behov.

Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square