Forretningsutvikler i Trondheim


Håvard Stadsøy er Leiv Eiriksson rådgiving og analyse sitt trondheimsansiktet for Trondheim kommunes etablerere som ønsker ansikt til ansikt møter for å diskutere potensielle forretningsideer.

Stadsøy kommer fra LEN, og en av medarbeiderne som er med over til Leiv Eiriksson rådgiving og analyse. Han har utdannet siviløkonom og har mye erfaring i å veilede oppstartvirksomheter og utvikle forretningsplaner gjennom LEN.

Forløser potensial

- Jeg synes det er spennende å arbeide med oppstartideer, og er glad for å kunne fortsette med det i Leiv Eiriksson rådgiving og analyse, sier Håvard Stadsøy. Det store spennet av gode ideer, og variasjonene i tilnærmingene er noe av det som gjør at jeg synes dette er artig.

- Og så er det jo masse potensial både forretningsmessig og menneskelig i mange av de ideen som presenteres. Enten det gjelder kommersialisering av teknologi eller det er nye markeder.

Video eller ansikt-til-ansikt

Det mest effektiv er videomøter over Internett, men ønsker etablereren å treffe oss ansikt til ansikt så gjør vi selvsagt det.

Leiv Eiriksson rådgiving og analyse har kontor i Havnegata 9 i Trondheim. Møtene bestilles gjennom den digitale portalen «Min veileder».

Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square