Gründerhjelp på Internett


Forretningsutviklerne hos Leiv Eiriksson rådgiving og analyse (LERA) gir kvalifiserte råd og tips via Internett, enten det gjelder forretningsideen, drift av virksomheten eller kommersialisering.

- På våre veiledningstimer får du svar på både praktiske og strategiske spørsmål om å starte egen bedrift, sier Bjørn Bratt, Leiv Eriksson rådgiving og analyse.

Terskelen er lav, og du trenger ikke å ha forretningsideen klar før du henvender deg til oss via minveielder.no. Vi hjelper deg med spørsmål, i alle faser av oppstarten.

Hjelp til gründere i alle faser

- Vi vet at å diskutere med noen kan komme til nytte når du jobber med gründerideer, sier Bratt. Det er sjelden det ferdige produktet eller tjenesten blir akkurat lik den første skissen din. Derfor er det viktig å teste forretningsideen tidlig, slik at du kan tilpasse den til kundenes behov.

Alexander Osterwalders anerkjente Business Model Canvas og Value Proposition Canvas, samt metodikken Lean Startup er blant modellene som brukes

Få en fot innenfor innovasjonsmiljøet

LERA har mange kontakter som kan få fart på gründerkarrieren din, og her får du også en gyllen mulighet til å utvide nettverket og møte folk i nærings- og innovasjonsmiljøet.

Bestill veiledningstime

Du kan enkelt bestille veiledning gjennom vår online booking-løsning. Vanligvis møter du veilederen din på en videokonferanse, men du kan også møte opp personlig. Pris per veiledningstime for enkeltpersoner er kr. 1 000.

Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square